Sorteer op

A+++ Airco units met hoog rendement

De Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS airco-unit voor ultiem comfort, gebruiksgemak en energiezuinige prestaties. Met een hoog rendement, comfortabele koeling en verwarming, en een naadloze integratie in elk interieur, biedt deze single-split wandunit tal van opties.

Instellingen en ECO-modus

Eenvoudig de instellingen van de unit aanpassen met de meegeleverde draadloze infrarood afstandsbediening, zoals de temperatuur, ventilatorsnelheid en verwarmings- of koelingsmodus. De gebruiksvriendelijke controller met grote knoppen zorgt voor een moeiteloze bediening. Bovendien biedt de airconditioner handige opties, zoals eco-modusinstellingen om energie te besparen en een weektimer die naar voorkeur kan worden aangepast. Er is ook een optie voor de stille modus, die kan worden geselecteerd wanneer u gaat slapen, zodat er minimale geluidsniveaus zijn.

Met de stille modus optie kunnen uw klanten genieten van een ongestoorde nachtrust, aangezien de airconditioner minimale geluidsniveaus produceert. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat zonder storend lawaai.

Comfort, gebruiksgemak en energiezuinige prestaties.

Kies voor de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS airconditioner en bied uw klanten een hoogwaardige oplossing met ongeëvenaard comfort, gebruiksgemak en energiezuinige prestaties.

Speciaal voor de installateur

Luchtbeheer is onderdeel van Airco Techniek en is al meer dan 20 jaar specialist in airco techniek. Ons professionele team airco techneuten staat voor u klaar voor de beste ondersteuning. Aarzel dan ook niet om ons te bellen, e-mailen met vagen of opmerkingen. Informeer naar de speciale installateur prijzen! 

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel