Sorteer op
 • Hoge druk aansluitkraan
  Hoge druk aansluitkraan
  € 37,00
 • Hoge druk aansluitkraan
  Hoge druk aansluitkraan
  € 37,00
 • Aansluitkraan
  Aansluitkraan
  € 20,00
 • Aansluitkraan
  Aansluitkraan
  € 20,00

AANSLUITKRANEN 

Voor het aan- en afsluiten van leidingen tijdens airco-installaties. 

Koppelen van leidingen: Aansluitkranen worden gebruikt om de leidingen van de binnenunit naar de buitenunit en vice versa te koppelen. Hierdoor kan het koudemiddel circuleren tussen de verschillende componenten van het systeem.

Afsluitfunctie: Aansluitkranen hebben een afsluitfunctie, waardoor ze kunnen worden gesloten om de toevoer van koudemiddel te stoppen. Dit is handig voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, omdat het systeem kan worden afgesloten zonder het volledig te ontladen.

Service en onderhoud: Aansluitkranen maken het gemakkelijker om het airconditioningsysteem te servicen en te onderhouden. Technici kunnen de kranen gebruiken om drukken te meten, koudemiddel toe te voegen of te verwijderen, en eventuele lekken op te sporen.

Controle over de stroomrichting: Aansluitkranen kunnen worden gebruikt om de stroomrichting van het koudemiddel te regelen. Dit is vooral handig in systemen met warmtepompen, waarbij de richting van de koelcyclus kan worden omgekeerd om zowel te koelen als te verwarmen.

Veiligheid: Aansluitkranen dragen bij aan de veiligheid van de installatie door de mogelijkheid te bieden het systeem af te sluiten in noodsituaties of wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd.

Kortom, aansluitkranen spelen een cruciale rol bij het reguleren, onderhouden en repareren van airco-installaties, en ze zijn essentieel voor een goed functionerend systeem. Het gebruik van hoogwaardige aansluitkranen is van groot belang om lekkages en andere problemen te voorkomen.

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel