Sorteer op
 • OP ACCU

  WIPCOOL Hoge druk reiniger airco-units
  WIPCOOL Hoge druk reiniger airco-units
  € 320,25
 • WIPCOOL Stoomreiniger
  WIPCOOL Stoomreiniger
  € 700,00
 • WIPCOOL reinigingscover
  WIPCOOL reinigingscover
  € 62,65
 • Airco spoelset
  Airco spoelset
  € 58,00

 

Professionele Airco Unit Reinigingsapparatuur voor Installateurs

Als installateur begrijpt u als geen ander het belang van goed onderhoud om de efficiëntie en duurzaamheid van airconditioningsystemen te waarborgen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment reinigingsapparatuur speciaal ontworpen om aan uw professionele eisen te voldoen.

**Hoge Druk Reiniger voor Airco Units**

Onze krachtige hogedrukreiniger is de ultieme oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vuilophopingen op de buitenunits van airco's. Met een robuuste reinigingskracht zorgt deze machine ervoor dat airconditioningsystemen optimaal blijven presteren, en verlengt het de levensduur van de units, wat resulteert in tevreden klanten.

**Stoomreiniger voor Airco Units**

Voor de reiniging van de binnenunits van airco's bieden we een geavanceerde stoomreiniger. Stoom is een uiterst effectieve en hygiënische methode om bacteriën, schimmels en allergenen te verwijderen die zich in de luchtkanalen kunnen ophopen. Onze stoomreiniger verzekert dat de luchtkwaliteit in de gebouwen die u onderhoudt, op het hoogste niveau blijft.

Of u nu op zoek bent naar een hoge druk reiniger, een stoomreiniger of covers voor airco units, u vindt de professionele oplossingen die u nodig heeft bij ons. 

Neem gerust contact met ons op als u specifieke vragen heeft of advies nodig heeft bij het selecteren van de juiste reinigingsapparatuur voor uw projecten. Wij staan klaar om u te ondersteunen en samen te werken aan het leveren van hoogwaardige airconditioninginstallaties.

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel