Sorteer op
 • -25%

  Formeergas lekdetector
  Formeergas lekdetector
  € 371,20 € 278,40
 • -25%

  Multigas lekdetector
  Multigas lekdetector
  € 395,00 € 296,25
 • -25%

  Lekdetector CO2 (R744)
  Lekdetector CO2 (R744)
  € 895,00 € 671,25
 • -25%

  Waterstof lekdetector
  Waterstof lekdetector
  € 668,00 € 501,00
 • -25%

  UV LED lamp Accu
  UV LED lamp Accu
  € 90,70 € 68,00
 • -25%

  UV lamp met bril
  UV lamp met bril
  € 63,84 € 47,88

Lekdetector voor het detecteren van waterstof, CO2 en koudemiddelen van het lek in het airco systeem. 

Een lekdetector/snuffelaar voor het detecteren van waterstof, CO2 en koudemiddelen is een essentieel instrument voor het onderhoud en de veiligheid van airconditioningsystemen. Met deze geavanceerde technologie kunnen potentiële lekken in het systeem nauwkeurig worden opgespoord, waardoor onnodig verlies van koelmiddelen wordt voorkomen en de efficiëntie van het systeem behouden blijft.

De lekdetectoren zijn ontworpen om specifiek te reageren op waterstof, CO2 en diverse koudemiddelen die in airconditioning- en koelsystemen worden gebruikt. Ze maken gebruik van gevoelige sensoren om de aanwezigheid van deze stoffen te meten en eventuele lekken te identificeren.

De werking van een lekdetectiesysteem is eenvoudig. De detector wordt in de nabijheid van het airco systeem geplaatst, en vervolgens begint het apparaat de omgevingslucht te scannen op de aanwezigheid van waterstof, CO2 en koudemiddelen. Als er een lek is, zal de detector een alarm afgeven om de aanwezigheid van een lek aan te geven. Dit stelt onderhoudstechnici in staat om snel de bron van het lek te lokaliseren en passende maatregelen te nemen om het probleem op te lossen.

Het gebruik van een lekdetectiesysteem biedt tal van voordelen. Ten eerste helpt het bij het minimaliseren van de milieueffecten, aangezien het voorkomt dat potentieel schadelijke stoffen in de atmosfeer terechtkomen. Ten tweede zorgt het voor kostenbesparingen, omdat het onnodig verlies van koelmiddelen voorkomt en dure reparaties als gevolg van grotere lekken vermijdt.

Al met al is een lekdetectiesysteem een onmisbaar instrument voor het handhaven van de prestaties, efficiëntie en veiligheid van airconditioningsystemen. Door tijdig lekken op te sporen, draagt het bij aan een duurzaam en probleemloos functioneren van deze systemen.

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel