Sorteer op

Carrrier - kwaliteit, betrouwbaar en efficiënt 

Carrier is een van de bekendste en langst bestaande merken op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. Carrier ontwikkelde de allereerste moderne airconditioner en heeft sindsdien voortdurend geïnnoveerd en nieuwe technologieën geïntroduceerd om de kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie van hun producten te verbeteren. Tegenwoordig is Carrier een toonaangevend merk op het gebied van airconditioning, en biedt het een breed scala aan producten en oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Onze Carrier airco split units bieden de hoogste kwaliteit en betrouwbare prestaties voor uw installatieprojecten. Met geavanceerde technologieën en innovatieve functies zorgen ze voor een optimaal comfort en een aangenaam binnenklimaat voor de eindgebruikers.

Voordeel installateur

Als installateur profiteert u van onze expertise en ondersteuning bij het kiezen van het juiste Carrier model dat perfect past bij de behoeften van uw klanten. Onze ervaren professionals zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u er zeker van kunt zijn dat de Carrier airco split units perfect functioneren.

Energie efficiëntie 

De Carrier airco split units zijn ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten voor de eindgebruikers. Daarnaast bieden ze stille werking en gebruiksvriendelijke bedieningsopties, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elk type ruimte.

Eigenschappen Carrier - high comfort

1. Ultrahoge energie-efficiëntie. Een verbeterde warmtewisselaar zorgt voor een verbeterde efficiëntie tot maximaal 10% in vergelijking met een conventionele warmtewisselaar.

2. Grotere luchtstroom. Het ontwerp van de luchtinlaat is 110 mm breed, 25% groter dan een conventionele unit, om energie te besparen.

3. Vochtigheidssensor. Dankzij slimme technologie van de sensor is het niet alleen mogelijk voor gebruikers om de temperatuur in te stellen,maar ook te personaliseren op basis van de luchtvochtigheid binnen een bereik van 30% tot 90%.

4. Lichtgevoelige weergave. Wanneer de ruimte donker is schakelt het display geleidelijk uit.

5. Aanwezigheidssensor (Intelligent eye). Het apparaat gaat in de energiebesparingsmodus wanneer de gebruiker niet wordt gedetecteerd gedurende meer dan 30 minuten; wanneer de gebruiker terugkeert wordt de oorspronkelijke bedrijfsmodus hervat.

Bekijk direct alle modellen online. Neem contact op voor speciale installateurs prijzen. 

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel