Sorteer op

Met de Remote Service Supervision Module van Kaisai-warmtepompen heeft u als installateur constant toegang tot uw eigen installaties en kunt u deze op afstand bedienen en monitoren. Dit zorgt voor een constante bewaking van de werking van de warmtepomp en een snelle servicerespons in geval van storingen. Bovendien zorgt de module voor een flinke tijdsbesparing doordat problemen op afstand opgelost kunnen worden en het aantal veldinterventies geminimaliseerd wordt.

Als installateur profiteert u van gemakkelijke toegang tot uw eigen installaties en klantenservice. Minder telefonisch advies bespaart u tijd en u kunt snel problemen oplossen dankzij de mogelijkheid tot remote troubleshooting. Daarnaast is de module uitgerust met een applicatie in de Poolse taalversie voor IOS- en Android-mobiele apparaten. Hierdoor heeft de gebruiker inzicht in het brede werkingsbereik en instellingen van de warmtepomp en kan deze een gevoel van veiligheid garanderen dankzij de continue monitoring van de werking van de warmtepomp door het installatiebedrijf.

Kortom, met de Remote Service Supervision Module voor Kaisai-warmtepompen heeft u als installateur en service partner de controle over uw installaties en kunt u problemen snel oplossen. Voor de gebruiker zorgt de module voor een gevoel van veiligheid en de mogelijkheid om de werking van de warmtepomp te monitoren. Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen en de module aan te schaffen.

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel