Sorteer op

Productbeschrijving

De KAISAI Geo airconditioner voor wandmontage is een perfecte combinatie van modern design met de hoogste energie-efficiëntieklasse A +++ in de koelmodus en A ++ in de verwarmingsmodus. Met behulp van gespecialiseerde filtratie koelt en verwarmt de airconditioner niet alleen, maar zuivert hij de lucht ook effectief.

Het koude-CATALYST filter verwijdert chemicaliën zoals koolmonoxide, waterstofsulfide, ammoniak, benzeen en formaldehyde. De luchtzuiveringsfunctie wordt ondersteund door een Bio HEPA filter dat 99% van de stofdeeltjes, stof en bacteriën met een grootte van 0,3 μm effectief vangt en tot 95% van de deeltjes van 0,1 tot 0,3 μm, inclusief schimmelcellen en sommige virussen. Dankzij de luchtionisatiefunctie verwijdert het apparaat deeltjes van mijten, schimmels, bacteriën en virussen. Een bijkomend effect van de ionisator is luchtbevochtiging, wat een positief effect heeft op de huid en een aangenaam gevoel van frisheid geeft in kamers met airconditioning.

De standaard geïntegreerde WiFi-module en praktische functies zoals 3D-luchtstroom zorgen voor een optimale luchtcirculatie en een gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte.

 

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel