Sorteer op

A+++ stijlvol, efficiënt en optimaal comfort

De Kaisai ICE wandairconditioner is een unit met een modern en stijlvolle binnenunit in glanzend zwart of wit. Met de hoogste energie-efficiëntieklasse en een breed scala aan bedieningsopties.

Functionaliteiten

De Kaisai ICE is uitgerust met verschillende functies die zorgen voor de gezondheid en het comfort van de gebruiker. Luchtionisatie verwijdert stofmijten, schimmels, bacteriën en virussen uit de omgeving, bevochtigt de lucht en zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid in de gekoelde ruimte. De zuiveringsfunctie wordt verder ondersteund door een Bio-HEPA-filter dat vuildeeltjes en micro-organismen opvangt.

Met universele afstandsbediening en met standaard WiFi-module, waarmee de airco 24 uur per dag vanaf elke locatie kan worden bediend, zuinige ECO- en GEAR-modi, en 3D-luchttoevoer voor optimale luchtcirculatie en gelijkmatige temperatuurverdeling in de ruimte.

In glanzend zwart

Stijlvol met glanzend zwarte front. Past perfect bij een stijlvol interieur. In twee modellen verkrijgbaar KLB-12 en de KLB-18.

Actieprijzen voor de installateur

Neem contact op voor actieprijzen voor installateurs. Vraag ook de luchtbeheer brochure aan voor alle installateurs prijzen van Kaisai airco-units, airco gereedschappen en airco verbruiksmaterialen. 

© 2018 - 2024 Luchtbeheer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel